Jubileumskonsert - Alfa og Omega

SKI NYE KIRKE 25. NOVEMBER KL 19:00

Velkommen til konsert!

Alfa og Omega - en musikalsk reise gjennom bibelen

- fra skapelsen til oppstandelsen

- fra gregoriansk sang til rap

musikk: Ulf Krupka

tekst: Trond Hellemo

solister: Camilla Wiig Revholt

Jostein Hasselgård

koret SkiMix, band, dans, resitasjon

musikalsk leder: Ulf Krupka

inngang kr 200,- for voksne

100,- for barn

se plakaten her

Camilla Wiig Revholt er utdannet sanger fra Norges Musikkhøgskole og Barratt Dues Musikkinstitutt. Siden endt utdannelse i 2008 har hun jobbet fullt som frilans sanger. Hun gjør konserter og har vært med i flere teater- og operaoppsetninger, bl.a på Nationaltheatret, Hålogaland teater, Edderkoppen teater og Den Norske Opera og Ballett. Hun er også fast sanger i Det Norske Solistkor.

Jostein Hasselgård fullførte sitt studie ved jazzlinja på NMH i 2006. Samme år gav han ut soloalbumet «A few words». Han synger i vokalgruppa PUST. De har ut 5 album, vært nominert til Spellemannsprisen og har hatt en rekke turneer i inn- og utland. Jostein har vært med på større produksjoner som Julemorgen, Beat for Beat og Eurovision. Han er en allsidig artist og har bakgrunn både som musiker, korleder, seminarholder, sanglærer, pianist, arrangør og komponist.