Ski kirkelige fellesråd > Dåp - Konfirmasjon - Vielse - Gravferd > Konfirmasjon > Nyheter

Menighetens misjonsprosjekt 2019-2020

Menighetens misjonsprosjekt 2019-2020

Ski menighet

 

Ski menighet bidrar til Stefanusalliansens arbeid til støtte for barna på søppelberget i Kairo og forfulgte kristne i Pakistan. Pengene blir delt likt mellom de to delprosjektene.

 

Det er ofring til misjonsprosjektet på 6-7 gudstjenester i året. I tillegg kan man gi når som helst på to måter:

 

1. Betal til kontonummer 1644.05.99730, merk «misjonsprosjekt»

2. Vipps til 557214 (eget nummer for misjonsprosjektet)

 

 

Kampen for de forfulgte gir resultater!

8. mai kom den gledelige nyheten om at Asia Bibi er gjenforent med familien sin i Canada, hvor hun er innvilget asyl. Hun ble dømt til døden for blasfemi i 2010 i en domstol i Punjab-provinsen. I høst ble hun frikjent i pakistansk høyesterett. Advokaten hennes var Saif Ul-Mulook, som var med på et åpent møte i Ski nye kirke i februar sammen med lederen for Human Friends Organisation (HFO), Sajid Christopher Paul. 

Selv om Asia Bibi er fri, er hun ikke trygg. Forfølgelsen fortsatte etter frifinnelsen, og nå lever familien med politibeskyttelse på et hemmelig sted i Canada. 

Sajid Christopher Paul er Stefanusalliansens partner i Pakistan. I siste nummer av bladet Stefanus forteller han om enda et blasfemioffer. En psykisk utviklingshemmet mann er arrestert, utsatt for falske anklager, og familien frykter for hans liv. HFO støtter familien humanitært og vil kunne gi advokathjelp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette har vi samlet inn pr 1. desember 2019

 

 

 

 

 

 

 


Del denne artikkel på e-post