UNGmesse

"Jeg tror alle trenger tro." UNGmesse er en gudstjeneste og litt mer for og med ungdommer. Vi møtes en gang i måned på søndager. Alltid kl.19 i Langhus kirke.

Her har du muligheten for å møte andre ungdommer, stille spørsmål, undre deg og lever troen din. Vi pleier å velge et tema for semesteret (f.eks. Lille speilet på veggen dere eller Stranger things) og musikken blir spilt av bandet vårt.

I etterkant møtes vi til kake, kos og noe gøy som kan være kahoot, quiz eller åpen kjeller med biljard, bordtennis og andre gøye ting.

Lurer du på noe? Eller har du lyst til å bli med som frivillig?

Ta kontakt med Sarah Krebs, menighetspedagog for ungdom. Send SMS til 9694 4601. (Hun svarer i løpet av en dag.)