Konfirmasjon i kirkene i Ski

Konfirmasjon i kirkene i Ski

Lenker om konfirmasjon

Konfirmasjon i Ski og Kråkstad

Info for deg som vil vite mer om konfirmasjon i Ski og/eller Kråkstad.

Les mer...

Konfirmasjonsdatoer 2019 og 2020

Lurer du på datoen for konfirmasjonene i Ski kommune? Her finner du dem for 2019 og 2020.

Les mer...

Konfirmasjon i Langhus og Siggerud

EN VIKTIG TID
– DITT VALG!


DU ER BARE ET ÅR UNNA EN HØYTIDELIG DAG I LIVET DITT.
VELKOMMEN SOM KONFIRMANT PÅ LANGHUS OG PÅ SIGGERUD!

Les mer...

EN VIKTIG TID - ET VIKTIG VALG

Konfirmasjon i kirken handler om å utforske kristen tro og livets store spørsmål. Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig.

 

I konfirmasjonstiden får du lære mer om Gud og  deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser.

Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

 

Konfirmanttiden i kirkene i Ski

I Ski samarbeider Kråkstad og Ski om deler av konfirmantopplegget, og det samme gjør Siggerud og Langhus. Konfirmantforberedelsestiden varierer noe i de ulike menighetene, men den er basert på jevnlige samlinger gjennom et kalenderår fra oktober til september. Les mer om program, konfirmasjonsdatoer, og detaljer rundt det lokale opplegget ved å klikke her: Konfirmant i Ski og Kråkstad - Konfirmant i Langhus og Siggerud.

 

Invitasjoner og påmelding

Invitasjon til konfirmasjon fra Den norske kirke sentralt, sendes ut rundt mars/april hvert år. Lokal invitasjon følger i mai. Disse sendes ut til alle som fyller 14 og er medlemmer og tilhørende i Den norske kirke.

Påmelding til konfirmasjon åpner et gitt tidspunkt etter lokal invitasjon er sendt ut, vanligvis i slutten av mai/begynnelsen av juni. Konfirmasjonsdatoer velges etter førstemann til mølla-prinsippet når påmeldingen åpner.

 

Tilrettelagt konfirmasjonstid

Alle har rett til en god konfirmasjonstid. Hvis du har behov for tilrettelegging, tar du og familien din kontakt med konfirmantansvarlig for Ski og Kråkstad eller Langhus og Siggerud.